Forside  |  Kontakt  |  Sitemap  |  Log ind

Aflevering - Kræftens Bekæmpelse

Sammen med Cubo Arkitekter og Fjerring A/S ingeniører har ELINDCO gennemført et ombygningsprojekt for Kræftens Bekæmpelse på Strandboulevarden i København.

Afslutningen af projektet er tæt på, og indvendige arbejder blev afleveret før sommerferien, hvor bygningerne blev taget i brug. Vi er i gang med de sidste mangler og små ændringer inde i bygningen. Det udvendige arbejde, som er lukning af facader og gartnerarbejde, begynder også at nærme sig enden.

I overordnede træk består projektet i ombygning af eksisterende bygning 5 samt en udvidelse af samme bygning på 600 m2, fordelt med 300 m2 på hver sin side af bygningen. På toppen er der lavet tagterrasse.

Hertil kommer en ny mellembygning med kælder, stue og 1. sal på i alt 450 m2, der blandt andet har til formål at forbinde bygning 5 med hovedbygningen og receptionen på Kræftens Bekæmpelse.

Alt i alt kommer det nye byggeri for Kræftens Bekæmpelse til at indeholde nye mødefaciliteter, ny kantine, nyt produktionskøkken, nye kontormiljøer, fitnessmiljø i kælder m.v. Udvendigt er der lavet et større haveanlæg/gårdmiljø op mod Nordre Frihavnsgade, hvortil beboerne i området får adgang. På forsiden af Kræftens Bekæmpelses bygninger, der vender ud mod Strandboulevarden, er der opført ny cykelrampe til den eksisterende kælder.
Samlet set udføres der 5000 m2 udearealer.

 

 Kræftens Bekæmpelse 2

 Kræftens Bekæmpelse 3

Kræftens Bekæmpelse 1