Forside  |  Kontakt  |  Sitemap  |  Log ind

Arbejdsmiljøet i fokus

For ELINDCO er arbejdet med at sikre et godt arbejdsmiljø for alle medarbejdere ikke reduceret til et støvet skuffedokument. Hver dag arbejder vi målrettet på at forbedre og udvikle sikkerheden og sundheden på alle vores arbejdspladser.

Torsdag d. 19. juni 2014 satte ELINDCO ”det gode arbejdsmiljø” på dagsordenen ved afholdelsen af en arbejdsmiljødag for alle virksomhedens tømrersvende, lærlinge og byggepladsformænd. Igennem indlæg fra ELINDCOs ledelse og eksterne oplægsholdere samt i 4 workshops blev der sat fokus på, hvordan arbejdsulykker kan forebygges.

Dagen startede med et fælles morgenmadsarrangement og en efterfølgende introduktion til ELINDCOs organisation og arbejdsmiljø af adm. direktør Steen Justesen, entreprisedirektør Per Bager og arbejdsmiljøchef Henrik Bloch. Herefter fulgte arbejdsmiljørådgiver Vibeke Rasmussen fra Alectia med et indlæg om ergonomisk arbejdsmiljø.

Tilsynschef Hasse Mortensen fra Arbejdstilsynet introducerede til Arbejdsmiljøtilsynets arbejde og deres nuværende og fremtidige fokusområder og indsatser inden for byggeriet. Konsulent hos Byggeriets Arbejdsmiljørådgivning, BAMBUS, Niels Erik Danielsen talte om støvproblematikken på byggepladser og vigtigheden af et forebyggende arbejde med udluftning, støvsugning mv., så støvskader undgås.

Med en instruktion i brugen af faldsikring og lovgivningen på området rundede Peter Klode fra Otto Schachner første halvdel af arbejdsmiljødagen af.

Efter frokost var alle svende, lærlinge og byggepladsformænd rundt på fire workshops. Her blev de instrueret i opsætning af rullestilladser efter ny lovgivning, brug af personlige værnemidler, brug af faldsikring og brug af gipsvogne (mounter og minimounter) til håndteringen af gipspladser samt.

Arbejdsmiljødagen bød på mange lærerrige indsigter, og efter endt arrangement var der stor tilfredshed at spore blandt deltagerne.

Miljødag1 Miljødag2 Miljødag3
Miljødag4 Miljødag5 Miljødag6
Miljødag8 Miljødag7 Miljødag9