Forside  |  Kontakt  |  Sitemap  |  Log ind

ELINDCO deltog i Stafet for Livet

Lørdag d. 30 august til søndag d. 31. august deltog ELINDCO i Stafet for Livet. Stafetten foregik i Byparken i Roskilde, og det var Kræftens Bekæmpelse, der var arrangør.

ELINDCO stillede med et stort hold bestående af ca. 45 medarbejdere og familiemedlemmer, og sammen med ca. 500 andre deltagere holdt vi stafetten i gang i 24 timer. Målet var at støtte de mennesker, der må leve med en kræftdiagnose 24 timer i døgnet, og at mindes dem, der tabte kampen mod sygdommen.

ELINDCO holdt til i banens eneste bolchefarvede telt. Med mad og drikke, snacks, levende lys, en varmeblæser – og ikke mindst godt selskab – lykkedes det vores hold at holde skansen i alle 24 timer. Selv i nattetimerne udviste Lasse Hille, Peter Sørensen, Christian Ptak, Jan René Pedersen og hans kone  Hanne ægte 'team spirit' ved at løbe og gå banen rundt i lyset fra de opsatte lanterner.

Alt i alt var det en rigtig god oplevelse for alle, der deltog. Det føltes godt både at kunne udvise sin støtte til kræftramte og samtidig være sammen med familie og kollegaer om et nå et fælles mål.

Da stafetten sluttede havde ELINDCOs hold tilsammen gået og løbet godt 1230 runder eller i alt 370 km – et rigtig flot resultat. Der arbejdes på at gentage successen til næste år, hvor flere ELINDCO-folk med familier forhåbentlig vil støtte op om arrangementet.

 

Stafet1 Stafet2
Stafet3 Stafet4
Stafet9 Stafet6
Stafet7 Stafet 11
Stafet5 Stafet 10
Stafet 12 Stafet8