Forside  |  Kontakt  |  Sitemap  |  Log ind

ELINDCO ønsker glædelig jul

Hos ELINDCO er julefreden så småt ved at sænke sig efter et begivenhedsrigt år præget af både op- og nedture. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i efteråret har været særlig hårdt prøvet, men vi vælger nu at se fremad og fokusere på den positive travlhed og fremgang, som vores virksomhed oplever i disse år.

I 2014 har vi afsluttet flere spændende byggeprojekter. Vi har eksempelvis haft fornøjelsen af at bygge en ny daginstitution på Islands Brygge, hvis børn nu nyder udsigten over havnen fra legepladsen. Derudover har vi opført smukke bygninger på bl.a. RUC, Hospice Sjælland, Øregård Gymnasium og Gentofte Skole.

2014 var også året, hvor vi skrev kontrakt på genopretningen af Københavns Politigård samt kompletteringen af KUA 3 og Rigshospitalets nye nordfløj. Projekterne er ELINDCOs hidtil største, men vi er godt rustet til opgaven og ser frem til en tid med mange nye oplevelser og udfordringer.
Vi vil gerne sige tak for året, der er gået og håber på et fortsat godt samarbejde i det nye.

Med ønsket om en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår sender vi vores bedste hilsner.

ELINDCO Byggefirma A/S
Steen Justesen & Per Bager

__________________________________________________

I anledning af julen har vi valgt at donere 50.000 kr. til Julemærkefonden. Vi håber, at pengene vil komme til glæde og gavn for de mange børn, som Julemærkehjemmene hjælper.

Julemærkefonden