Forside  |  Kontakt  |  Sitemap  |  Log ind

ELINDCO vinder projekt for Kræftens Bekæmpelse

Torsdag d. 10. januar 2013 blev ELINDCO i samarbejde med arkitektfirmaet ADEPT og ingeniørfirmaet Sloth Møller kåret som vinder af totalentreprisekonkurrencen om opførelsen af et nyt kræftrådgivningscenter i Roskilde.

Det er Kræftens Bekæmpelse og Realdania der står bag det nye kræftrådgivningcenter i Roskilde. Rådgivningscenteret kaldes ”Livsrum” og er det femte ud af i alt syv, der bygges over de næste par år.

Med opførelsen af de syv nye ”Livsrum” er det ambitionen at skabe naturlige og trygge omgivelser, hvor mennesker med kræft tæt inde på livet kan mødes, tale med professionelle rådgivere og deltage i aktiviteter. Rådgivningscentrene bliver alle placeret i umiddelbar nærhed af en række kræftcentre på hospitaler landet over, for at gøre hjælpen mere synlig og tilgængelig.

ELIDNCO tager det første spadestik til opførelsen af rådgivningscentret i Roskilde i august 2013, og allerede i marts 2014 forventes byggeriet at stå klar til at byde de første kræftpatienter og pårørende velkommen.

Læs mere om Projekt Livsrum og se ELINDCOs projektforslag

 

Livsrum-1 Livsrum-2