Forside  |  Kontakt  |  Sitemap  |  Log ind

Byggeriet på Hospice Sjælland markeret

Siden foråret har ELINDCO arbejdet på udvidelsen af Hospice Sjælland. Mandag d. 30. september 2013 blev byggeriets fremdrift markeret ved et rejsegilde. Ved arrangementet talte Hospice sjælland bestyrelsesformand Niels Henning Johansen, arkitekten på projektet Lars Rath, Roskildes borgmester Joy Mogensen og ELINDCOs Per Bager.

Hospice Sjællands bestyrelse sendte i foråret 2012 en anmodning til Regionen om at få bevilliget 4 af de 6 hospicepladser, som Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse tildelte Region Sjælland sidste år. Dette ønske blev imødekommet, og med ELINDCO som hovedentreprenør bliver faciliteterne på stedet nu udvidet fra 12 til 16 pladser.

Hospice Sjælland blev oprindeligt tegnet og opført tilbage i 2004-2006 og var foruden de 12 boliger, disponeret med fællesfaciliteter, servicearealer og kontorer mv. Det er den samme arkitekt der har tegnet den nye tilbygning på 600 m2 med fire nye boliger, personale/møderum med køkken og mobil foldevæg samt omklædningsfaciliteter. Boligerne får eget bad/toilet, køkken, stue, sengeplads og udgang til terrasse.

ELINDCO anvender de samme materialer i arbejdet, således at tilbygningen visuelt kommer til at koble sig til det eksisterende byggeri – dvs. mørke Swisspearl facadeplader og gule mursten. Der etableres også samme ovenlys i det brede gangareal, udført som saddeltagsløsning med tagpapdækning.

Efter planen kan den nye tilbygning tages i brug til efter jul.

Sag -593-1

 

 

Sag -593-2