Forside  |  Kontakt  |  Sitemap  |  Log ind

Medarbejderdag i golfens tegn

Onsdag d. 12. juni var der medarbejderdag i ELINDCO.

Alle medarbejdere – på byggepladser såvel som på hovedkontoret – var inviteret, og som ”planlagt” skinnede solen fra en skyfri himmel.

Settingen var Smørum Golfcenter, og først på programmet var et informationsmøde. Administrerende direktør Steen Justesen bød velkommen og fortalte om ELINDCOs nuværende situation – økonomi, arbejdsområder og målsætninger.

Efterfølgende tog entreprisedirektør Per Bager ordet for en stund. Han gav alle et indblik i virksomhedens organisering og arbejdsgange samt forventninger til medarbejdere såvel som ledere.

Sidst på programmet var ELINDCOs arbejdsmiljøchef Henrik Bloch, der gav en status på arbejdsmiljøsituationen i virksomheden. Han fremhævede bl.a. de nuværende arbejdsmiljømål, og mindede alle om vigtigheden af, at yde en daglig indsats for at bevare et trygt og godt arbejdsmiljø på alle ELINDCOs arbejdspladser.

Efter mødet var der arrangeret golf for alle. Turen gik først til drivingrangen og pitch & put banen for at øve slag og put. Efter en times tid i selskab med professionelle golftrænere var det tid til en runde på par-3 banen for alle 75 deltagere. På forunderligvis kunne det godt lade sig gøre at gennemføre de 9 huller uden for meget ventetid og vildfarende bolde – og med stemningen i top blev dagen afsluttet i golfcenterets restaurant, hvor grillbuffeten blev serveret.

 

Medarbejderdag 1 Medarbejderdag 2