Forside  |  Kontakt  |  Sitemap  |  Log ind

Rejsegilde på Julemærkehjemmet

Det går hurtigt fremad med opførelsen af den nye multihal ved Julemærkehjemmet i Ølsted. Fredag d. 9. november 2012 blev den første vellykkede del af arbejdet markeret ved et rejsegilde for alle byggeriets involverede parter og ikke mindst Julemærkehjemmets børn. Kransen var traditionen tro sat til tops og arkitekt Kai Østergaard-Jensen, direktør for Julemærkefonden Søren Ravn Jensen og ELINDCOs byggeleder Birger Nysted tog ordet i dagens anledning.

Børnene på Julemærkehjemmet har længe ønsket sig mere plads at udfolde sig på, og med den nye multihal på godt 390 m2 bliver der endelig plads til at dyrke motion af enhver art, afholde kurser og arrangementer – eller bare hygge sig. Børnene havde skrevet en fin festsang om deres spændte forventninger til det nye byggeri, som blev sunget i dagens anledning...

Kildemose hallen den er længe ventet
Alting roder – men vent nu og se
Snart fyldes hallen af forventningsfulde gæster
Hvorfor trives vi her prøv og gæt
Det er en sportshal skabt for børn
og I kan tro vi tager en tørn
Kildemose hallen det er bare sagen
her vil vi danse til hverdag og fest…

Status på projektet er, at bygningen nu er lukket. Tekningen af taget er derfor påbegyndt, ligesom den indvendige isolering af multihallen og etablering af jordvarmeanlægget er godt i gang. Indtil videre har der ikke været nogen afvigelser fra tidsplanen, og byggeriets forventes at stå færdigt og klar til brug til marts 2013. 

Læs mere om byggeprojektet

 

Sag-569-1 Sag-569-2 Sag-569-3