Forside  |  Kontakt  |  Sitemap  |  Log ind

Rejsegilde - Skolen på Duevej, Frederiksberg

Fredag d. 24. februar 2017 var der rejsegilde på den nye tilbygning til Skolen på Duevej, Frederiksberg. Tilbygningen er på ca. 1200 etagemeter og består af multisal samt 2 etager med henholdsvis lokaler til undervisning og lærerlokaler.

Rejsegildet med taler fra blandt andre Frederiksberg borgmester Jørgen Glenthøj og Steen Justesen, ELINDCO blev holdt i den kommende multihal.

Efterfølgende blev der budt på pølser med det hele.

Frederiksberg Kommune har en plan om, at alle store byggeprojekter i kommunen skal være DGNB-certificeret, og valgte derfor, at udbygningen af Skolen på Duevej skal deltage i pilotfasen for DGNB i samarbejde med Green Building Council, der arbejder for at udbrede bæredygtighed i byggebranchen. Pilotprojektet betyder, at der stilles særlige krav til bygningens bæredygtighed, sociale forhold og økonomi, samt til den tekniske kvalitet. Skolen på Duevej bliver den første folkeskole, som får en DGNB-certificering.

Tilbygningen og den øvrige del af byggeprojektet med ombygning af hovedbygningen forventes at stå klar til efteråret 2017.

 658 Skolen Duevej - Rejsegilde 1

 658 Skolen Duevej - Rejsegilde 2

 658 Skolen Duevej - Rejsegilde 3

 658 Skolen Duevej - Rejsegilde 4