Elindco 171121 Helsingor 032_16-9
Vi er et team

At udføre projekter og bygge i høj kvalitet kræver et velkvalificeret team, der udviser engagement og handlekraft.
I ELINDCO har vi kun dygtige medarbejdere med en bred vifte af uddannelser og erfaring – fx tømrere, ingeniører, administrative medarbejdere, beregnere og bygningskonstruktører.

Med forskellige baggrunde lytter vi og lærer af hinanden på både kontoret og på byggepladsen og samarbejder som et team, der leverer projekter i højeste kvalitet til vores kunder.

Beslutninger træffes på stedet

Når vi sætter det bedste hold til en ny byggesag uddeles roller og ansvarsområder altid ud fra hensynet til vores kunder og projektet.
Vi ved, at det solide lederskab praktiseres i tæt dialog mellem ledelse, teamet og den enkelte medarbejder. Derfor har vi en flad organisation og en decentral beslutningsproces, hvor medarbejderne har beføjelser til at træffe beslutningerne på stedet netop fordi de har optimale forudsætninger for at vælge rigtigt.

Ledelse med åbne døre

Døren til ledelsen er altid åben, og ledelsen bakker op med daglig sparring, erfaringsudveksling og kollegialt sammenhold.
Decentral ledelse og tillid til den enkelte er omdrejningspunktet for vores medarbejderfilosofi.

Seminar
Fremtiden byder på muligheder

Mange af vores medarbejdere vælger at være hos ELINDCO i mange år og arbejder sig op – eksempelvis fra tømrersvend til projektchef.
Gennem evaluering og løbende dialog om ansvar, arbejdsopgaver og forventninger til fremtiden drøfter vi den enkeltes karrieremuligheder for på den måde at holde fast i de skarpeste hjerner og sikreste hænder til at drive og udvikle virksomheden og skabe et solidt fundament for fortsat vækst.

Videreuddannelse udvikler medarbejdere

Uanset jobfunktion er der i ELINDCO mulighed for personlig udvikling og gennem videreuddannelse at blive endnu dygtigere. I dialog med og på baggrund af medarbejdernes ønsker gennemfører vi udviklingsforløb, der styrker kompetencerne, skaber resultater og gør en positiv forskel for både den enkelte, for virksomheden og for vores kunder.

Videndeling motiverer og skaber arbejdsglæde

Vi prioriterer medarbejdernes trivsel og muligheder for faglig og personlig udvikling højt. Løbende videreuddannelse, intern videndeling og samarbejder på tværs af organisationen skaber arbejdsglæde og motiverer  til at præstere det ekstra, der gør ELINDCO til en attraktiv arbejdsplads og den foretrukne samarbejdspartner.

Fælles om sociale aktiviteter

Det arbejdsmæssige fællesskab står ikke alene i ELINDCO. Trivsel, sundhed og engagement øges, når vi kender hinanden for mere end de arbejdsmæssige relationer. Derfor afholder vi flere gange årligt aktiviteter med såvel fagligt som socialt indhold, hvor vi er sammen om mere end de arbejdsopgaver, vi løser i hverdagen.

Med en beliggenhed i strandkanten ved Roskilde Fjord tager vi en dukkert inden sommerfesten, kaster os ud i gastronomiske udfordringer på frivillige kursusaftener, begejstres af interessante foredragsholdere eller hiver nytårstorsken i land på efterårets fisketur.