Vil du bygge med?

Unikke projekter er under udvikling og markante byggerier venter på, at vi tager første spadestik.  Vi søger netop dig til at hjælpe os med at realisere byggeprojekter for vores spændende kunder og samarbejdspartnere.

Send os din ansøgning, hvis du vil bygge med, så kan du måske blive vores næste nye kollega i ELINDCO A/S. 

Persondata
Læs her om vores behandling af dine persondata.

IMG_1781
Ledige stillinger

Du er anerkendt for din høje faglighed og dit mærkbare engagement i arbejdet med at udarbejde vindende tilbud. Dit samarbejde med kolleger og eksterne samarbejdspartnere er i særklasse, dit vinderinstinkt er åbenlyst, og som teamplayer går du et ekstra skridt for sagen og dine kolleger.

ELINDCO A/S er en veldrevet virksomhed med tydelige ambitioner om profitabel vækst, og vi arbejder derfor til stadighed på at styrke organisationen for at flytte os til det næste niveau. Vi søger derfor en erfaren, dygtig og udviklingsorienteret kollega til en nyoprettet stilling som tilbudschef. Din daglige base bliver på vores hovedkontor i Jyllinge, men du vil være involveret i tilbud og andre aktiviteter, som kræver din deltagelse i workshops og andre mødeaktiviteter udenfor kontoret.

Vi bygger nyt og ombygger og renoverer eksisterende bygninger, og vi følger markedsudviklingen i udbuds- og entrepriseformer. Projekterne vi ønsker at arbejde med spænder fra de mindre fagentrepriser til store totalentrepriser, og meget gerne også projekter i åbne samarbejdsformer med tidlig inddragelse af entreprenøren.

Om jobbet
Du bliver en del af et voksende team af tilbudsberegnere, som har et tæt samarbejde med de øvrige kolleger inden for salg og tilbud samt kollegerne i produktionen. Som tilbudschef i ELINDCO A/S er du ansvarlig for koordinering og optimering af kalkulationsarbejdet på tværs af alle tilbudssager, samt den faglige udvikling i teamet. Du har endvidere ansvaret for kalkulationsarbejdet på de tilbudssager, du selv er tilknyttet. Du holder dig velinformeret og opdateret på markedet, samt vedligeholder og udbygger dit netværk til eksterne samarbejdspartnere (rådgivere, underentreprenører og leverandører). Sammen med vores salgs- og markedschef planlægger og optimerer du løbende alle vores tilbudssager, og bliver derigennem en central aktør og bidragsyder i realiseringen af vores 2025-vision.

Dine primære opgaver omfatter bl.a.:

 • Screening af udbudsmateriale med henblik på allokering af tilbudsberegner-ressourcer
 • Ugentlig og løbende planlægning og koordinering på tværs blandt tilbudsberegnerne
 • Kvalitetssikring og sparring til tilbudsberegnere på de enkelte tilbudssager
 • Faglig udvikling i teamet af tilbudsberegnere
 • Kalkulationsarbejde på de tilbudssager du selv er tilknyttet som beregner
 • Medvirke til effektiv administration af tilbudsdokumenter, rettelsesblade m.m.
 • Bidrage aktivt til det samlede tilbudsarbejde iht. den aftalte tilbudsproces og tidsplan
 • Præsentation af og dialog omkring kalkulationer på interne lukkemøder
 • Deltage i præsentations- og forhandlingsmøder med ordregiver
 • Bidrage til overlevering af sagerne til produktionen samt assistance/sparring til den sagsansvarlige

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være bred – byggetekniker, bygningskonstruktør, ingeniør eller noget helt andet. Du har et indgående kendskab til bygge- og anlægsbranchen, og dokumenteret erfaring fra en tilsvarende stilling eller som tilbudsberegner.

Øverst på vores ønskeliste er en struktureret og målrettet kollega med stort overblik og en sikker hånd – også når en deadline nærmer sig. En positiv, udadvendt og samarbejdsorienteret person – tydelig og motiverende i både skrift og tale. Dit vinderinstinkt er tydeligt og du trives med en høj grad af ansvar og er fleksibel, når opgaverne kræver det.

Du evner at jonglere med flere bolde i luften på samme tid, og går til opgaverne med et gå-på-mod i særklasse. Du trives med at tage ansvar, er nysgerrig på metoder og mennesker og bidrager til den faglige udvikling.

Fortsæt din udvikling i en virksomhed i vækst

I ELINDCO A/S bliver du en del af en dynamisk og ambitiøs virksomhed, der tænker fremad. En dagligdag hvor din indsats er afgørende for vores succes, hvor alle tager ansvar og en mærkbar holdånd præger samarbejdet på tværs af alle funktioner. Med udgangspunkt i din personlige udviklingsplan tilbyder vi rige muligheder for personlig og faglig udvikling i en organisation, hvor du kan gøre en reel forskel og forventes at sætte dit præg på både arbejdsgangen og slutproduktet.

Spørgsmål og ansøgning

Vil du vide mere om stillingen eller ELINDCO A/S som arbejdsplads, så er du meget velkommen til at kontakte Jørgen Thomsen på telefon 2373 3180.

Vi holder løbende samtaler med henblik på snarlig tiltrædelse.

  Ønsker du at søge stillingen? Så sende din motiverede ansøgning og dit CV vha. nedenstående formular.
  (Dit CV skal være i PDF- eller Word-format)  Du er anerkendt for din høje faglighed og dit åbenlyse engagement i arbejdet med projekterne. Dit samarbejde med kolleger og eksterne samarbejdspartnere kendetegnes ved ordentlighed, handling og vindermentalitet. Du er en teamplayer, som gerne tager et ekstra skridt for sagen og dine kolleger.

  ELINDCO A/S er en veldrevet virksomhed med tydelige ambitioner om profitabel vækst, og vi arbejder derfor til stadighed på at styrke organisationen for at flytte os til det næste niveau. Vi søger derfor flere kolleger, som vil være en del af vores team af tilbudsberegnere. Din daglige base bliver på vores hovedkontor i Jyllinge, ligesom du over tid vil være involveret i forskellige tilbudsteams, som kræver din deltagelse i workshops og andre mødeaktiviteter uden for kontoret.

  Vi bygger nyt og ombygger og renoverer eksisterende bygninger, og vi følger markedsudviklingen i udbuds- og entrepriseformer. Projekterne vi ønsker at arbejde med spænder fra de mindre fagentrepriser til store totalentrepriser, og meget gerne også projekter i åbne samarbejdsformer med tidlig inddragelse af entreprenøren.

  Om jobbet
  Du bliver en del af et mindre voksende team af tilbudsberegnere, som har et tæt samarbejde med de øvrige kolleger inden for salg og tilbud samt kollegerne i produktionen. Som tilbudsberegner i ELINDCO A/S har du ansvaret for kalkulationsarbejdet på de tilbudssager du er tilknyttet, og du har ansvaret for at den enkelte sag har den ønskede afdækning med konkurrencedygtige tilbud fra markedet. Det er således en vigtig opgave at du holder dig velinformeret og opdateret på markedet, samt vedligeholder og udbygger dit netværk til eksterne samarbejdspartnere (rådgivere, underentreprenører og leverandører).

  Dine primære opgaver omfatter bl.a.:

  • Gennemgang af udbudsmateriale med særlig fokus på forståelse af det konkrete projekt, dets delelementer og grænseflader, samt risici og muligheder
  • Indhente tilbud på underentrepriser og leverancer, samt rådgiverhonorar når relevant
  • Opmåle og kalkulere hele tilbudssager, og til tider i samarbejde med en anden tilbudsberegner
  • Medvirke til effektiv administration af tilbudsdokumenter, rettelsesblade m.m.
  • Bidrage aktivt til det samlede tilbudsarbejde iht. den aftalte tilbudsproces og tidsplan
  • Præsentation af og dialog omkring kalkulationen på interne lukkemøder
  • Overlevering af sagerne til produktionen samt assistance/sparring til den sagsansvarlige

  Om dig
  Du har en håndværksmæssig baggrund samt et indgående kendskab til bygge- og anlægsbranchen. Dokumenteret erfaring fra en tilsvarende stilling vil være en fordel, men ikke et absolut krav.

  Øverst på vores ønskeliste er en struktureret og målrettet kollega, der holder hovedet koldt, når en deadline nærmer sig. En positiv, udadvendt og samarbejdsorienteret person. Dit vinderinstinkt er tydeligt og du trives med en høj grad af ansvar og er fleksibel, når opgaverne kræver det. Du evner at jonglere med flere bolde i luften på samme tid, og går til opgaverne med et gå-på-mod i særklasse. Du trives med at tage ansvar, er nysgerrig på metoder og mennesker og bidrager gerne med din erfaring og syn på sagerne.

  Fortsæt din udvikling i en virksomhed i vækst
  I ELINDCO A/S bliver du en del af en dynamisk og ambitiøs virksomhed der tænker fremad. En dagligdag hvor alle tager ansvar og en mærkbar holdånd præger samarbejdet på tværs af alle funktioner. Med udgangspunkt i din personlige udviklingsplan tilbyder vi rige muligheder for personlig og faglig udvikling i en organisation, hvor du kan gøre en reel forskel og forventes at sætte dit præg på både arbejdsgangen og slutproduktet.

  Spørgsmål og ansøgning
  Vil du vide mere om stillingerne eller ELINDCO A/S som arbejdsplads, så er du meget velkommen til at kontakte Jørgen Thomsen på telefon 2373 3180.

  Vi holder løbende samtaler med henblik på snarlig tiltrædelse.

   Ønsker du at søge stillingen? Så sende din motiverede ansøgning og dit CV vha. nedenstående formular.
   (Dit CV skal være i PDF- eller Word-format)   ELINDCO A/S er inde i en god vækst og har mange nye spændende projekter på vej. Derfor søger vi en erfaren byggepladsformand til at stå for den daglige ledelse af arbejdet for vores håndværkere og underentreprenører på vores byggepladser.

   Arbejdsområder:

   Daglig ledelse af ELINDCO A/S’  egne håndværkere samt underentreprenører på byggepladsen fra byggepladsopstart til afleveret byggeri, herunder:

   • Gennemgang af tegningsmateriale og beskrivelser før byggesagens igangsættelse, herunder kontrol af materialelister, tidsplaner, udarbejdelse af bemandingsplan og materialeplaner
   • Udarbejdelse af akkorderingsregnskab
   • Løbende tilpasning af mandskab efter behov – nedmanding og opmanding
   • Deltagelse i faste bygge- og sikkerhedsmøder på pladsen
   • Kvalitetskontrol
   • Løbende kontrol med, om byggepladsens generelle ryddelighed og sikkerhedsmæssige forhold er i orden, herunder om pladsens bemanding overholder arbejdsmiljømæssige love og regler

   Kvalifikationer:

   • Du har en faglig baggrund som tømrer
   • Du er ambitiøs, evner at bevare overblikket i pressede situationer, og din personlige gennemslagskraft skaber gode aftaler og tilfredse kunder
   • Du er i besiddelse af godt købmandskab
   • Du arbejder selvstændigt på at løse de stillede opgaver, og så er du forhandlingsvant og beslutningsdygtig med fokus på kvalitet og opnåelsen af gode resultater
   • Du har generelle it-færdigheder og kan anvende pc’er på brugerniveau

   Vi tilbyder:

   • Vi kan tilbyde dig et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en virksomhed i rivende udvikling og med gode kollegaer
   • Et godt arbejdsmiljø, hvor kvalitet, tillid og ordholdenhed er i højsædet
   • Mulighed for videreuddannelse og personlig udvikling
   • Løn og ansættelsesvilkår, der matcher dine kvalifikationer

   Ansøgning og CV sendes vha. nedenstående formular.

   Har du behov for yderligere oplysninger om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Per Bager på telefon 23733105.

   Ansøgningsfrist: Løbende

   Tiltrædelse: Snarest muligt

    Ønsker du at søge stillingen? Så sende din motiverede ansøgning og dit CV vha. nedenstående formular.
    (Dit CV skal være i PDF- eller Word-format)    ELINDCO A/S søger flere erfarne og kvalitetsbevidste tømrersvende til akkordarbejde på vores byggepladser.

    Til vores Serviceafdeling søger vi ligeledes tømrersvende til skiftende arbejdspladser i København og Nordsjælland.

    Du kommer til at løse en bred vifte af opgaver, og vi lægger derfor vægt på, at du er omstillingsparat, samarbejdsvillig og ikke mindst arbejdsom.

     

    Spørgsmål og ansøgning

    Kontakt vores kontor på tlf. 4676 0700.
    Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

     Ønsker du at søge en praktikplads i ELINDCO A/S? Så send din motiverede ansøgning og dit CV i nedenstående formular.
     (Dit CV skal være i PDF- eller Word-format)      Ønsker du at søge en læreplads i ELINDCO A/S? Så send en motiveret ansøgning og dit CV i nedenstående formular.
      (Dit CV skal være i PDF- eller Word-format)
      Søg uopfordret
      Vi er altid på udkig efter byggetekniske specialister, projektledere/byggeledere, håndværkere, administrative medarbejdere og praktikanter, så selvom vi i øjeblikket ikke har en ledig stilling, der matcher dine ambitioner, hører vi meget gerne fra dig.

      Vi glæder os til at modtage din ansøgning her