Vil du bygge med?

Unikke projekter er under udvikling og markante byggerier venter på, at vi tager første spadestik.  Vi søger netop dig til at hjælpe os med at realisere byggeprojekter for vores spændende kunder og samarbejdspartnere.

Send os din ansøgning, hvis du vil bygge med, så kan du måske blive vores næste nye kollega i ELINDCO A/S. 

Persondata
Læs her om vores behandling af dine persondata.

IMG_1781
Ledige stillinger

Velformuleret og vedholdende tilbudskoordinator med vindermentalitet

Vil din omgangskreds og kolleger beskrive dig med lige netop disse ord? Så kommer du til at være en fisk i vandet i rollen som tilbudskoordinator i ELINDCO. Dine naturlige forcer bliver afgørende for forretningens succes på både den korte og lange bane, når du bringer dem i spil i hverdagen i Jyllinge. Hos ELINDCO er det at skrive vindende tilbud en faglighed i sig selv og du bliver bannerfører på lige netop det ansvarsområde.

Inden for det første år i rollen, er du en succes, når du:

 • Bruger tid sammen med Salgs- og Markedschefen og dine kolleger i tilbudsteamet. De vil hver især bidrage til din on-boarding, så du forstår ELINDCOs historie, organisering og værdigrundlag.
 • Prioriterer tid til at komme rundt i afdelingerne, besøge byggepladser og får hilst på de medarbejdere, som du kommer til at samarbejde tæt med i tilbudsfasen.
 • Sætter dig grundigt ind i udbudsmaterialet, så du får en fornemmelse af, hvilke parametre, der er de vigtigste for kunden. Står de ikke direkte i materialet, bruger du din naturlige intuition og erfaring fra byggebranchen til at udarbejde en detaljeret disposition for tilbudsindholdet.
 • Udarbejder velformulerede tilbud, hvor det er tydeligt, at du har forstået bygherres ønsker. Både beskrivelser, CV’er mm. står snorlige og fremstår letlæselige. Din ordenssans og dit struktur-gen er ikke til at tage fejl af.
 • Forbereder, faciliterer og følger op på opstartsmøder og workshops i forbindelse med totalentrepriser. Her får du en masse gode inputs og pointer med tilbage til tilbudsafdelingen, som du kan anvende i tilbudsbeskrivelserne.
 • Agerer ambassadør for ELINDCO og sikrer dig, at samarbejdspartnere oplever jer som en professionel og dedikeret medspiller på projekterne.

Sideløbende med ovenstående indsatser, holder du både CV-biblioteket og ELINDCOs referencer up to date. Med travle kolleger på projekterne, kræver det vedholdenhed og kontinuerlig proaktivitet fra din side.

Efter første år i ELINDCO er det tydeligt for dig, hvilken forskel du har gjort for ELINDCOs projektportefølje. Dine indsatser på tilbudsprojekterne afspejles direkte i flere vundne tilbud – ikke pga. pris, men pga. dit skriftlige materiale. Anerkendelsen giver dig god energi, men med din vindermentalitet vil du mere med forretningen. Du fokuserer derfor fortsat på feedback/rating fra kunderne og bruger tilbagemeldingerne proaktivt til at udvikle din skriftlige kommunikation.

Den stejle læringskurve i år 1, har givet dig det rette fundament for at udvikle og optimere tilbudsprocessen på de større linjer. Du oplever nu, hvordan du selvstændigt agerer sparringspartner for kollegerne, tager initiativ til at starte tilbudsprocesser op og bidrager med inputs til bl.a. teamdannelser på nye leads. Din udvikling i ELINDCO er tydelig og du mærker, hvordan netop dine indsatser og kompetencer værdsættes ikke kun af tilbudsteamet, men af hele virksomheden og samarbejdspartnerne.

For at lykkes i rollen…
Har du formentlig allerede kendskab til byggebranchen og erfaring fra enten entreprenør eller rådgiver. Med din vindermentalitet har du bevist, at du går langt for at nå i mål og du er ikke bleg for at bede om hjælp på din vej derhen. Du har allerede arbejdet med programmer så som InDesign og forstår de grundlæggende forskelle på eks. renovering kontra nybyg eller totalentreprise kontra hovedentreprise. Det kan være, at du kommer fra byggepladsen og drømmer om at gøre en forskel i de indledende faser i en tilbudsafdeling? Eller at du savner at mærke indflydelse i dit arbejdsliv og direkte se, hvordan dine indsatser
gør forskellen for en hel forretning? Alfa og omega er, at du er knivskarp på skrift og teamplayer af natur for at lykkes i rollen som tilbudskoordinator.

Klar på at blive en afgørende brik i tilbudsgivningen?
Så er vi mere end klar til at udfolde muligheden for dig. Mind group A/S bistår ELINDCO i rekrutteringsprocessen fra start til slut, hvorfor alle henvendelser bedes rettet hertil. Giv gerne et kald til konsulent Mette Andreassen på 78796613 eller konsulent Liv Magnussen på 78796607 for at høre meget mere om udviklingsplanen og mulighederne på den helt lange bane.
Ved upload af CV og ansøgning vil vi langt hellere læse om dine resultater i karrieren frem for en lang kompetenceliste. Send derfor gerne 2-3 konkrete eksempler på resultater, du er ekstraordinært stolt over at have opnået. Vi glæder os til at høre fra dig!

ELINDCO A/S er inde i en god vækst og har mange nye spændende projekter på vej. Derfor søger vi en erfaren byggepladsformand til at stå for den daglige ledelse af arbejdet for vores håndværkere og underentreprenører på vores byggepladser.

Arbejdsområder:

Daglig ledelse af ELINDCO A/S’  egne håndværkere samt underentreprenører på byggepladsen fra byggepladsopstart til afleveret byggeri, herunder:

 • Gennemgang af tegningsmateriale og beskrivelser før byggesagens igangsættelse, herunder kontrol af materialelister, tidsplaner, udarbejdelse af bemandingsplan og materialeplaner
 • Udarbejdelse af akkorderingsregnskab
 • Løbende tilpasning af mandskab efter behov – nedmanding og opmanding
 • Deltagelse i faste bygge- og sikkerhedsmøder på pladsen
 • Kvalitetskontrol
 • Løbende kontrol med, om byggepladsens generelle ryddelighed og sikkerhedsmæssige forhold er i orden, herunder om pladsens bemanding overholder arbejdsmiljømæssige love og regler

Kvalifikationer:

 • Du har en faglig baggrund som tømrer
 • Du er ambitiøs, evner at bevare overblikket i pressede situationer, og din personlige gennemslagskraft skaber gode aftaler og tilfredse kunder
 • Du er i besiddelse af godt købmandskab
 • Du arbejder selvstændigt på at løse de stillede opgaver, og så er du forhandlingsvant og beslutningsdygtig med fokus på kvalitet og opnåelsen af gode resultater
 • Du har generelle it-færdigheder og kan anvende pc’er på brugerniveau

Vi tilbyder:

 • Vi kan tilbyde dig et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en virksomhed i rivende udvikling og med gode kollegaer
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor kvalitet, tillid og ordholdenhed er i højsædet
 • Mulighed for videreuddannelse og personlig udvikling
 • Løn og ansættelsesvilkår, der matcher dine kvalifikationer

Ansøgning og CV sendes vha. nedenstående formular.

Har du behov for yderligere oplysninger om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Jens Bjarne Hansen på telefon 23733105.

Ansøgningsfrist: Løbende

Tiltrædelse: Snarest muligt

  Ønsker du at søge stillingen? Så sende din motiverede ansøgning og dit CV vha. nedenstående formular.
  (Dit CV skal være i PDF- eller Word-format)


  Vil prøve kræfter med byggeri i praksis?

  Er du ambitiøs studerende med masser af gå-på-mod? Tørster du efter at omsætte teori til praksis og realisere fremtidens byggeprojekter?
  Som praktikant i ELINDCO bliver du en del af vores byggeledelse på en af vores byggepladser i København og omegn, og indgår fra første dag i teamet, der samarbejder med projektets interessenter, når større byggerier planlægges, gennemføres og afleveres.

  Med en fast praktikmentor planlægger du et uddannelsesforløb, så du får mest ud af dit forløb, udvikler dig og styrker din faglighed.

  Opgaverne varierer alt efter hvilket stade projektet befinder sig, men du bliver del af holdet og arbejde med:

  • Planlægning, gennemførelse og aflevering af byggeprojekter
  • Digital byggestyring
  • Kvalitetssikring og registrering
  • Arbejdsmiljø

  Hos ELINDCO får du mulighed for at arbejde selvstændigt med aftalte opgaver i en virksomhed, hvor handlekraft, åbenhed, engagement og faglighed er vigtige værdier, der gennemsyrer virksomhedskulturen og måden, vi arbejder på hver dag, når vi hjælper vores kunder med at realisere deres byggeprojekter.

  Hvis du kan se dig selv som en del af en markedsledende og attraktiv arbejdsplads med klare visioner om at være den foretrukne samarbejdspartner for professionelle bygherrer, rådgivere, samarbejdspartnere og leverandører, så lad os høre fra dig hurtigst muligt.

  Nysgerrig efter at vide mere?

  Har du behov for yderligere oplysninger om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte produktionsdirektør Jens Bjarne Hansen på telefon 2373 3105.

  Ansøgningsfrist: Løbende

  Praktikopholdet er på fuld tid med start forår 2023.

   Ønsker du at søge en praktikplads i ELINDCO A/S? Så send din motiverede ansøgning og dit CV i nedenstående formular.
   (Dit CV skal være i PDF- eller Word-format)

    Ønsker du at søge en læreplads i ELINDCO A/S? Så send en motiveret ansøgning og dit CV i nedenstående formular.
    (Dit CV skal være i PDF- eller Word-format)

    Søg uopfordret
    Vi er altid på udkig efter byggetekniske specialister, projektledere/byggeledere, håndværkere, administrative medarbejdere og praktikanter, så selvom vi i øjeblikket ikke har en ledig stilling, der matcher dine ambitioner, hører vi meget gerne fra dig.

    Vi glæder os til at modtage din ansøgning her