Forside  |  Kontakt  |  Sitemap  |  Log ind  |  Expandit  |  Tøjshop

Historie

Vores virksomhed bygger på solid erfaring og stærke faglige kompetencer, der er opsamlet gennem mange år. 
 
I fem årtier har ELINDCO været en af Danmarks mest professionelle entreprenørvirksomheder. ELINDCO A/S er funderet i 1968 af en lille flok tømrersvende under ledelse af tømrermester Erik Lind, som også gav navn til virksomheden.
 
Det helt store vendepunkt for ELINDCO kom allerede i 1971 med apteringsentreprisen på Herlev Sygehus. Entreprisesummen var på 21 mio. kr., og medarbejderstaben voksede til godt 70.
 
I årene derefter har vi gennem utallige total-, hoved- og fagentrepriser sat vores præg på mange af Sjællands markante byggerier.

Vi har over en lang årrække oparbejdet masser af erfaring og kompetencer, der spænder fra nybyggeri og renovering over ombygning og tilbygninger til service og vedligehold inden for alle former for byggeri. Hovedparten af vores opgaver udføres for offentlige – og større private bygherrer.

Omsætningen har de seneste år ligget på knap 600 mio. kr. og antallet af medarbejdere på omkring 170.

ELINDCO ejes i dag af adm. direktør Steen Justesen, entreprisedirektør Per Bager, afdelingschef Poul B. Jørgensen, afdelingschef Christian Bay Dietz og Projektleder Daniel B. Jørgensen.

(Maleriet af Lise og Erik Lind er udført af Lars Rasmussen).

 

Lise _og _erik _lind _billede