Forside  |  Kontakt  |  Sitemap  |  Log ind  |  Expandit  |  Tøjshop

Hospice Sjælland

Sagsnavn Hospice Sjælland Sag -593-1

Sag -593-2

Sag -593-3

agsnummer 593
Entreprise Hovedentreprise
Entreprisesum 11,4 mio. kr.
Bygherre Hospice Sjælland
Byggeperiode April 2013 - november 2013
Arkitekt White Arkitekter A/S
Ingeniør Strunge Jensen A/S
Beliggenhed Roskilde
Foto Jeppe Carlsen
Egenproduktion 3,5 mio. kr.
Bruttoareal 600 m2

ELINDCO har stået for udvidelsen af Hospice Sjælland i Trekroner ved Roskilde.

For at skabe bedre mulighed for at tilgodese de mange ønsker om en hospiceplads, har ELINDCO i samarbejde med White Arkitekter og Strunge Jensen Rådgivende Ingeniørfirma udvidet faciliteterne på Hospice Sjælland med 4 nye boliger.

Hospice Sjælland blev oprindeligt tegnet og opført tilbage i 2004-2006 og var foruden de 12 boliger, disponeret med fællesfaciliteter, servicearealer og kontorer mv.

ELINDCO har i forbindelse med udvidelsen revet ca. 100 m2 af den oprindelige bygning ned for herefter at opføre en ny tilbygning på 600 m2 med fire nye boliger, personale/møderum med køkken og mobil foldevæg samt omklædningsfaciliteter. Boligerne har fået eget bad/toilet, køkken, stue, sengeplads og udgang til terrasse.

ELINDCO har anvendt de samme materialer, som den eksisterende bygning, således at tilbygningen visuelt er fint koblet til det eksisterende byggeri – dvs. mørke Swisspearl facadeplader og gule mursten. Der er også blevet etableret samme ovenlys i det brede gangareal, udført som saddeltagsløsning med tagpapdækning.

ELINDCO har gennemført udbygningsprojektet i tæt samarbejde med brugere og personale, der under hele byggeprocessen har haft deres daglige gang på stedet.

Hent projektet som pdf