Forside  |  Kontakt  |  Sitemap  |  Log ind  |  Expandit  |  Tøjshop

Chr. Hansen, Avedøre

Sagsnavn Chr. Hansen (Air 7 Pack og Kontorindretning) Sag -525-1

Sag -525-2

Sag -530-2

 

Sagsnummer 525 og 530
Entreprise Hovedentrepriser
Entreprisesum 28,1 og 19,3 mio. kr.
Bygherre Chr. Hansen A/S
Byggeperiode December 2010 - november 2011
Arkitekt Mangor & Nagel A/S
Ingeniør Midtconsult A/S
Beliggenhed Avedøre
Bruttoareal 3000 m2 og 2500 m2
Foto Jeppe Carlsen

ELINDCO har udført flere sager for virksomheden Chr. Hansen A/S, der fremstiller ingredienser og naturlige farvestoffer til fødevareindustrien.

I 2011 udførte ELINDCO en større udbygning af Chr. Hansens produktionsanlæg. Opgaven bestod i opførelsen af en ny stor pakkehal, en forlængelse af en transportkorridor, tre procesteknologiske produktionslokaler med tilhørende luftsluser, et enormt teknikrum samt et mindre kontorområde.

Halbygningen er opført som et betonhus, beklædt med Paroc-vægge og alu-facader. Indvendigt med rumdelende vægge i Paroc, forskellige typer flydende gulve samt mineralluds- og metallofter. Alle indvendige døre og vinduer er udført i rustfrit stål.

I samme periode stod ELINDCO også for en kontorindretningsopgave. En gammel fabriksbygning er blevet ombygget og indrettet til kontorer og kantine.

Opgaven omfattede alle indvendige arbejder, herunder blandt andet etableringen af en førstesal ved indskydning af nyt betondæk, udskiftningen af fem store ovenlysvinduer af 2,5 x 25 meter samt udskæring til 36 nye vinduer i ydervæggene, der var opbygget som sandwichelementer.

Alt arbejde blev udført mens fabriksbygningen var i fuld funktion i stueetagen, og ELINDCO har derfor været i tæt dialog med bygherren og medarbejdere i bygningen igennem hele processen. 

Hent Chr. Hansen - Air 7 Pack som PDF

Hent Chr. Hansen - kontorindretning som PDF