Forside  |  Kontakt  |  Sitemap  |  Log ind  |  Expandit  |  Tøjshop

Kræftens Bekæmpelse, KBH

Sagsnavn Kræftens bekæmpelse, KBH

628 KB 1

628 KB 2

628 KB 3

628 KB 4

628 KB 5


 

 

Sagsnummer 628
Entreprise Totalentreprise
Entreprisesum 52,8 mio. kr.
Bygherre Kræftens Bekæmpelse
Byggeperiode Maj 2015 - august 2016
Arkitekt Cubo Arkitekter A/S
Ingeniør Fjerring A/S
Beliggenhed København Ø
Egenproduktion 13,2 mio. kr.
Bruttoareal 2500 m2
Foto Jeppe Carlsen

Sammen med Cubo Arkitekter og Fjerring A/S ingeniører har ELINDCO gennemført et ombygningsprojekt for Kræftens Bekæmpelse på Strandboulevarden i København.

I overordnede træk bestod projektet i ombygning af bygning 5 samt en udvidelse af samme bygning på 600 m2, fordelt med 300 m2 på hver sin side af bygningen. På toppen er der lavet en tagterrasse.

I forbindelse med projektet opførte ELINDCO desuden en ny mellembygning med kælder, stue og 1. sal på i alt 450 m2, der blandt andet har til formål at forbinde bygning 5 med hovedbygningen og receptionen på Kræftens Bekæmpelse.

Det nye byggeri for Kræftens Bekæmpelse indeholder nye mødefaciliteter, ny kantine, nyt produktionskøkken, nye kontormiljøer, fitnessmiljø i kælder m.v. Udvendigt er der lavet et større haveanlæg/gårdmiljø op mod Nordre Frihavnsgade, hvortil beboerne i området har adgang. På forsiden af Kræftens Bekæmpelses bygninger, der vender ud mod Strandboulevarden, er der udført ny cykelrampe til den eksisterende kælder.

Samlet set er der tale om 5000 m2 udearealer.

I forbindelse med byggearbejderne blev der opsat midlertidige køkken- og kantinefaciliteter, der kunne bespise 250 personer ad gangen.