Forside  |  Kontakt  |  Sitemap  |  Log ind  |  Expandit  |  Tøjshop

Øregård Gymnasium

Sagsnavn Øregård Gymnasium Sag -611-1

Sag -611-2

Sag -611-4

Sag -611-3

Sagsnummer 611
Entreprise Hovedentreprise
Entreprisesum 12,1 mio. kr.
Bygherre Øregård Gymnasium
Byggeperiode November 2013 - juni 2014
Arkitekt Rønnow Arkitekter A/S
Ingeniør Terkel Petersen Rådgivende Ingeniører ApS
Beliggenhed Hellerup
Egenproduktion 4,1 mio. kr.
Bruttoareal 700 m2
Foto Jeppe Carlsen

Som hovedentreprenør har ELINDCO opført et nyt innovationshus for Øregård Gymnasium. Idéen med det nye innovationshus er at styrke det faglige miljø og fremme muligheden for at afprøve nye undervisningsformer som gruppe- og auditorieundervisning.

Innovationshuset indgår som et samlet hele i det femklang bygningsanlæg som tegner Øregård Gymnasium, og hvis udgangspunkt er den fredede hovedbygning fra 1924.

ELINDCO har opført selve bygningen i betonelementer i to etager, med delvis kælder og tagterrasse. Visuelt fremstår bygningen med glaspartier og grå, slebne betonelementer med et tilslag af marmor på facaden, der skaber en forbindelse til den gråpudsede facade på hovedbygningen. Vinduer og murkroner er udført i brun, eloxeret aluminium med tydelig reference til kobberdetaljerne på porten ved hovedindgangen og det nye videnshus fra 2012.

Inde i bygningen er der skabt nye undervisningsfaciliteter, heriblandt fire undervisningslokaler, et auditorium, møderum, diverse teknik- og depotrum, samt toiletfaciliteter, rengøringsrum og te-køkken.

Hent projektet som pdf