Forside  |  Kontakt  |  Sitemap  |  Log ind  |  Expandit

Pharma Science Center

Sagsnavn Pharma Science Center

608 Pharma Science Center 1

 608 Pharma Science Center 4

608 Pharma Science Center 3

608 Pharma Science Center 2

Sagsnummer 608
Entreprise Facade- og lukningsentreprisen og apteringsentreprisen
Entreprisesum 57,0 mio. kr.
Bygherre Bygningsstyrelsen
Byggeperiode Maj 2014 - marts 2016
Arkitekt Arkitektfirmaet C. F. Møller A/S
Ingeniør MOE A/S
Beliggenhed København
Egenproduktion 14,3 mio. kr.
Bruttoareal 5130 m2
Foto Jeppe Carlsen

ELINDCO har udført to store entrepriser i forbindelse med udbygningen af Universitetsparken på Københavns Universitet. Det drejer sig om facade- og lukningsentreprisen samt apteringsentreprisen ved opførelsen af det nye Pharma Science Center.

Bygningen huser laboratorier til farmaceutisk forskning, og har afhjulpet et stort behov for flere faciliteter til forskning og innovation på Institut for Farmaci og Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi.

Det nye Pharma Science Center, der er tegnet af Arkitektfirmaet C. F. Møller, er placeret mellem to eksisterende bygninger, der forbindes med en glasoverdækket atrium samt en glasinddækket gangbro i fjerde sals højde. I alt 5.130 m2 nybyggeri.

Indvendigt har ELINDCO udført alle arbejder, der skaber laboratorier, fællesarealer og undervisningslokaler. Udvendigt er bygningen beklædt med tombak udformet som en slags ”fiskeskæl”, der med sin dybe gyldne farve giver tyngde og kontrast til nabobygningens lyse stenfacade. Den nordlige del af facaden er etableret som et gennemgående stort glasparti.

Det spændende byggeri er også beskrevet i en artikel fra marts 2016 på Byggeplads.dk - læs mere her