granquist.dk
Vores fem værdier

I en organisation hvor vi hver især bidrager til at realisere byggeprojekter for vores kunder over hele Sjælland og i hovedstadsregionen, er vores fem værdier den lim, der binder os sammen på tværs af jobfunktion og lokation.

Vores værdisæt kendetegner vores adfærd og den måde, vi driver forretning på. Med stor respekt for både den enkelte og de mange, bidrager vi med vores ekspertise til stærke samarbejdsrelationer, så vi i fællesskab udvikler projekter og bygger ansvarligt i højeste kvalitet til dem, der efterfølgende skal være, arbejde og bo i vores byggeri.

Du kan læse mere om vores fem værdier herunder

 

Ordentlighed

Med fokus på kundernes behov og relationerne til vores samarbejdspartnere, agerer vi professionelt, kommunikerer i en ordentlig tone og holder ord.
Vi anerkender og respekterer fagligheden, forskelligheden og individet ved forhandlingsbordet, på byggepladsen, i skurvognen og på kontoret.

Engagement

Er den energi og de kræfter vi lægger i vores arbejde, når vi bygger og udfører projekter. Med viljen til at få tingene til at ske, bygger vi i samlet flok for vi ved, at samarbejde og sammenhold højner kvaliteten af vores processer og skaber resultater, der rykker grænser og overgår forventningerne.

Faglighed

Med rødder i tømrerfaget er godt håndværk, byggeteknisk indsigt og solide styringskompetencer centrale for den indsats vi leverer og forudsætninger for, at vi lykkes. For ELINDCO handler faglighed om at sikre høj kvalitet og optimerede byggeprocesser i enhver henseende. Det øger værdien af det færdige byggeri.

Åbenhed

For ELINDCO er åbenhed det bedste udgangspunkt for dialog, samarbejde og konstruktiv problemløsning. Med en imødekommende adfærd, inddrager og lytter vi til vores kunder, samarbejdspartnere og kollegaer for at afstemme forventninger og optimere byggeprojekter, så vores løsninger er bygbare, helhedsorienterede og gennemtænkte.

Handling

Hos ELINDCO taler handling højere end ord. Det gør vi ved at tage initiativ og håndtere udfordringer så snart de opstår. Vi tager gerne de svære beslutninger for at finde løsninger – også selvom de er konfliktfyldte og indebærer kalkulerede risici.