Forside  |  Kontakt  |  Sitemap  |  Log ind

Omtale af byggeriet KUA3 i pressen

ELINDCO har haft kompletteringsentreprisen på tredje og sidste etape af det store byggeprojekt på KU Amager – KUA 3 og har haft ansvaret for udførelsen af alle de indvendige arbejder og den sidste finish af byggeriet, der skal indfri KUs målsætning for udviklingen af Søndre Campus.

Det samlede byggeri er på ca. 48.000m2 plus kælder og indeholder bl.a. juridisk- og teologisk fakultet, det informationsvidenskabelige fakultet, kontorfællesskabet for iværksættere og andre relaterede funktioner.

Byggeriet har været ELINDCOs til dato største afsluttede projekt med en entreprisesum på godt 170 millioner kr.

Projektet omfattede udbygningen af eksisterende råhus, lukning og komplettering af endeligt råhus i 5 etager, og indeholder bl.a. et trippelhøjt atrium med siddemiljøer og svævende mødeboks, 2 auditorier i flere etager samt udenomsarealer, der integrerer og forbinder det ”gamle” og det nye KUA på Søndre Campus.

Byggeriet har bl.a. været omtalt i et annoncetillæg til Licitationen d. 25. april 2017 - med indlæg fra de øvrige aktører i byggeriet - herunder styregruppen bestående af Arkitema, EKJ og Balslev samt bygherrerådgiverne Sweco og P&Partners. Artiklen kan ses her.

Byggeriet er også omtalt i Byggeri, nr. 3, 24. april 2017 (Udgiver: Odsgard as, Stationsparken 25, Glostrup). Artiklen kan ses her.

618 KUA3_010

618 KUA3_013