Forside  |  Kontakt  |  Sitemap  |  Log ind  |  Expandit  |  Tøjshop

Allerslev Skole

Sagsnavn Allerslev Skole Sag -576-4

Sag -576-3

Sag -576-5

 

Sagsnummer 576
Entreprise Hovedentreprise
Entreprisesum 17,5 mio. kr.
Bygherre Lejre Kommune
Byggeperiode Oktober 2012 - august 2013
Arkitekt White Arkitekter A/S
Ingeniør Søren B. Nielsen A/S
Beliggenhed Lejre
Foto Jeppe Carlsen
Egenproduktion 3,9 mio. kr.
Bruttoareal 1072 m2

ELINDCO har stået for et udbygningsprojekt på Allerslev Skole. Mere konkret en integrering af SFO og indskoling med opførelsen af en tilbygning til den oprindelige skole. Kapaciteten er hermed blevet udvidet med 6 nye klasseværelser og et SFO-basisområde, der ligger i forbindelse med et fællesareal.

Tilbygningen er opført i lighed med den eksisterende bygning for at bevare et ensartet udseende. Facaden er udført dels i brændte Wienerberger mursten og dels i B 6 bølgeeternit-plader. Omkring vinduespartierne er der lysegrå Swisspearl plader. Taget er udført som tagpap med iøjenfaldende shedtage beklædt med sorte trapezplader fra Plannja.

Faglokalerne på skolen er desuden blevet ombygget, så der er skabt sammenhængende og mere åbne værksteder i indskolingen. Det eksisterende torv i indskolingen fungerer nu som bindeled mellem den nuværende bygning og udvidelsen og er også blevet ombygget, blandt andet med nye ovenlysvinduer. Der er desuden blevet etableret nyt personalerum og indrettet ny administration og reception, møderum og enkeltkontorer, toiletter, depotrum og køkken.

Sidst men ikke mindst er udearealerne blevet forbedret med nye legefunktioner, så de både tilgodeser indskoling og SFO.

Hent projektet som pdf